Stavebnice zábradlí JHtech

Proč si vybrat zábradlí JHtech?

Na kvalitě našich výrobků stavebnice zábradlí nám záleží

Kvalita zábradlí JHtech

Kvalitu stavby rodinného domu tvoří její detaily. Jedním z nejdůležitějších prvků, kterého se dotkne každý uživatel domu je zábradlí. Ať se již jedná o zábradlí schodiště, zábradlí balkonu nebo jednoduché madlo ke schodišti, jedná se o důležitý interiérový detail i o důležitou součást vnějšího výrazu stavby. Naše firma přináší na trh flexibilní a kvalitnní zábradlí v podobě stavebnice zábradlí. Jedná se o plnohodnotný a kvalitní systém nabízející celou řadu řešení, složených z mnoha prvků zábradlí.

Montáž zábradlí

Samotnou montáž stavebnice zábradlí JHtech zvládne opravdu každý, ale samozřejmě je možné montáž objednat od naší firmy nebo našeho dealera. V takovém případě se snižují náklady na montáž díky její jednoduchosti a rychlosti.

Stavebnice zábradlí JHtech se skládá z několika různých variant provedení

Stavebnice zábradlí nabízí kombinace povrchově upravené oceli, nerezu, dřeva či skla. Sortiment zahrnuje zábradlí pro exteriér - balkony, terasy, lodžie, francouzská okna i zábradlí pro interiér  - schodiště, galerie, výplně svisle, vodorovně, plech, sklo, nerezové zábradlí, ocelové, dřevěné a skleněné, různá řešení povrchu - kartáčovaný nerez, práškový lak, žárový zinek, kruhové a čtvercové profily stojin. Sloupky zábradlí a všechny jednotlivé díly jsou navrženy s ohledem na vysokou variabilitu a snadnou montáž.

Pro montáž v interiéru zábradlí stavebnice nabízí různé tvarové i materiálové varianty. Lze vybírat z různýh typů sloupků, čtvercové nebo kruhové provedení, v nerezovém nebo lakovaném provedení. Madla na zábradlí lze dodat též v nerezovém provedení nebo lze volit z masivu dřeva. Zábradlí ale nemusí být vyrobeno pouze z kovových prvků. Systém nabízí také zábradlí v provedení dřevo v kombinaci s nerez prvky a to jak pro interiér, tak pro využití v exteriéru. Sloupky s moderním designem jsou vyrobené z bukového masivu.

Zábradlí určené do exteriéru je vyráběno nejčastěji z nerezové oceli, povrchově kartáčované. Stavebnice zábradlí nabízí řadu modifikací zábradlové výplně. Nejčastěji jsou dodávané vodorovné, skleněné a svislé výplně.

Vedle zábradlí ke schodišti nebo zábradlí na balkón jsou schodiště na stěnách také doplňována madly na zeď. V sortimentu výrobků JHtech nalezneme řešení pro schodišťová madla, konzole, pojení a oblouky v provedení nerez, dřevo a plast. Elegantní nerezová madla z ušlechtilé oceli nebo ze dřeva jsou kloubena pevným, nebo stavitelným kloubem.

 

Další skupinu designu stavebnice zábradlí JHtech je zábradlí ke schodišti se skleněnou výplní. Ušlechtilá kombinace broušeného nerezu a skla dodá šmrnc nejen schodišti ale i balkónu nebo terase rodinného domu.

 

 

Dalším častým prvkem současné výstavby jsou francouzská okna. Žádaným sortimentem se tak stává zábradlí a osazení francouzských oken. Zábradlí určené pro francouzská okna je dodáváno jako kompletní set v provedení ve vodorovné či svislé variantě. Pro atypická řešení slouží běžné zábradlové sloupky, u kterých je použita vodorovná výplň, svislá výplň, nebo sklo.

 

Celý sortiment výrobků společnosti JHtech doplňují předstříšky vchodových dveří. Ty, pro svůj požadavek na životnost a provoz bez koroze, jsou vyrobené z nerezové oceli a bezpečnostního skla.

 

 

JHtech s.r.o. je dodavatelem pro stavební firmy, interiéry, podlahová centra, stavebniny a truhláře, živnostenské firmy, obchodní firmy a specializované prodejny. Společnost také zajišťuje prodej koncovému uživateli včetně poradenství a montáže.

Dodáváme stavebnici zábradlí kontrolované jakosti výroby, zajisťujeme cenovou dostupnost přes vysokou variabilitu stavebnice zábardlí. Inovujeme stavebnicový systém zábradlítak, aby splňoval současné moderní trendy designu a dostupných praktických řešení.

Dodací lhůty

Další předností celého systému stavebnice zábradlí jsou krátké dodací lhůty. Stavební prvky se nezadávají do výroby, ale jsou již vyrobeny a připraveny v distribučních skladech.

Stavebnicové zábradlí JHtech nabízí elegantní, kvalitní a praktickou alternativu k zakázkově dodávaným zábradlím. Prověřený moderní design v mnoha tvarových a materiálových variantách, společně s kvalitou materiálu a krátkou dodací dobou vytváří ze stavebnice zábradlí JHtech praktické řešení pro každou stavbu.

Tým JHtech s.r.o., výrobce a dodavatel českého zábradlí