O nás

JHtech je české zábradlí pro rodinné domy

Český výrobce stavebnice zábradlí JHtech

18 let zkušeností na českém trhu
Obchodní firma JHtech s.r.o. navazuje na 18 leté zkušenosti v oboru zábradlí. Zaměřuje se na výrobu stavebnicového zábradlí, které nabízí k vlastní montáži a nebo jako dodávku na klíč. Našim cílem je přinášet zákazníkům kvalitní a cenově dostupné nerezové zábradlí. Stavebnice zábradlí JHtech je určené pro montáž zábradlí ke schodišti, zábradlí na balkon a zábradlí pro francouzksá okna.

Vlastní výroba
Zahájili jsme vlastní výrobní program nerezové zábradlí stavebnice JHtech. Základní řadu nerezového zábradlí představuje řada SMART, jako standartní nerezové zábradlí kruhového průřezu s vodorovnou výplní a to vždy jako zábradlí kotvené shora na pochozí plochu a nebo z boku na zeď. Stavebnice nerezové zábradlí JHtech splňuje požadavky normy o zábradlí.
           
Nerezové zábradlí osvědčených evropských výrobců
Ve spolupráci s dalšími zahraničními výrobci zábradlí postupně rozšiřujeme nabídku různého provedení zábradlí a jeho designu. Příkladem je zábradlí Q Railing jako představitele zábradlí vysoké kvality a designu a nebo Trubkové spojky německé společnosti Brinck, která dodává spojovací díly pro montáž zábradlí do výrobních hal a nebo zábradlí pro čističky odpadních vod.           
           
E-shop Zabradlistavebnice.CZ
V našem oficiálním e-shopu Zábradlístavebnice.CZ nakoupíte komponenty pro stavbu zábradlí pro Váš rodinný dům. Může se jednat o zábradlí ke schodišti, zábradlí na balkon nebo zábradlí na francouzská okna. Dodáváme komponenty nerezové zábradlí stavebnice, určené pro vlastní montáž. Jednotlivé díly jsou vyrobené tak, aby jejich montáž byla snadná.

100% zákaznický servis
Na nás se můžete vždy spolehnout. S výběrem potřebných dílů pro montáž zábradlí Vám odborně poradíme. Navrhneme technické řešení zábradlí, které Vám bude nejvíce vyhovovat a zpracujeme rozpočty navržených provedení. Jsme Vám k dispozici telefonicky, abychom zodpověděli Vaše dotazy.

Tým JHtech s.r.o., výrobce a dodavatel českého zábradlí